Росія вимагає від Білорусі перерізати наші Київ-Чоп і «варшавку»

США тим часом не можуть визначити, чи росія взагалі призначала у себе відповідального за воєнний наступ на Україну

Генштаб росії вимагає від білорусі розпочати військову операцію в Україні. Про це повідомляє військовий журналіст Андрій Цаплієнко із посиланням на розвідку:

Генштаб РФ вимагає від Білорусі розпочати військову операцію в Україні з метою перерізання трас Київ-Чоп та Київ-Ковель.

 

Але командування армії Білорусі поки що розуміє, що не зможе виконати це завдання. Йде робота з особовим складом та накопичення резервів російської підтримки, повідомляє розвідка, - йдеться у його повідомленні.

Тим часом американські фахівці збентежені тим, як керує військове керівництво росії військовими діями в Україні. У США так і не змогли визначити, чи призначила взагалі рашка воєначальника, який відповідає за захоплення нашої держави, адже штурм окупанта дезорганізований.

За словами двох представників Міноборони США, без вищого командувача підрозділи з різних військових округів московії, які діють у різних частинах України, схоже, змагаються за ресурси, а не координують свої зусилля.

Підрозділи, які брали участь у різних російських наступах на території України, не змогли з'єднатися, кажуть ці джерела, і схоже, діють незалежно - без всеосяжного оперативного плану. Крім того, висока імовірність, що в них серйозні проблеми зі зв'язком.

Фото ілюстративне. Один зі знешкоджених російських танків
Фото ілюстративне. Один зі знешкоджених російських танків

Солдати та командири іноді використовували комерційні стільникові телефони та інші незахищені канали зв'язку, щоб спілкуватися один з одним, що для нас - великий плюс.

Експерт вважає, що росія могла непомітно призначити найвищого командувача для спостереження за вторгненням, але навіть США не змогли ідентифікувати цю людину — стан бойових дій показує, що він некомпетентний, йдеться у матеріалі CNN.

Зауважимо, що це вторгнення рашистів також відзначалося надмірною кількістю жертв серед високопоставлених російських офіцерів. На сьогодні, за даними ЗСУ, загинули вже більше десятка осіб вищого офіцерського складу рф-ії.

Джерело: ТСН / ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень