Дітей на м'ясо: росія відправлятиме неповнолітніх вмирати в Україні

А також аліментників і боржників

Ілюстрація - informnapalm
Ілюстрація - informnapalm

Через нестачу живої сили для поповнення лав армії росії керівництво Кремля як варіант розглядає залучення до бойових дій неповнолітніх громадян РФ, боржників та аліментників.

Міністр оборони рф шойгу уже підписав наказ «Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху »Юнармія« до проведення спеціальної операції на території України».


Мова йде про підготовку звітності потенційного людського резерву віком 17-18 років.

«Юнармія» - російська дитячо-юнацька мілітарна організація при Міністерстві оборони Російської Федерації. Дітей туди залучають з 8 років.

Крім того, росіяни вже мобілізують боржників та аліментників. Резервісти не хочуть повертатися до лав армії та масово відмовляються від підписання контрактів, тому прокуратура на росії цілеспрямовано шукає людей, які не можуть виплатити кредити, аліменти та інші заборгованості.

До того ж, через санкції та їх наслідки для економіки, кількість таких людей останнім часом збільшується в прогресії. Боржникам пропонують звільнення від усіх кредитних зобов’язань, якщо вони підпишуть контракт з армією рф.

Такі пропозиції з'являються на території республіки Татарстан, в Пятигорську, Ростові-на-Дону та Північному Кавказі. Також продовжується «рекрутинг» злочинців - їм пропонують повну амністію в обмін на участь у бойових діях в Україні.

Джерело: ГУР МО України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень