Ворог серед своїх: відомо, хто «хакнув» рекламні табло у Рівному та назвав українців «рабами» (ВІДЕО)

З'явилося відео його вибачення

Спецслужби знайшла чоловіка, який писав на електронних табло, що українці - раби. Це рівнянин.

Житель Рівного Артем вважає українців рабами. Це своє переконання він вирішив продемонструвати публічно, тому прописав на електронних табло у різних частинах Рівного «З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ РАБИ».

Як виявилося, хлопець колись займався обслуговуванням електронного обладнання місцевих пунктів обміну валют, тому знав, як отримати доступ до табло.

— Вказана особа шляхом несанкціонованого проникнення до електронного банеру міжнародної каси з продажу квитків, змінила на ньому інформацію.

 

Зафіксовано кілька фактів протиправної діяльності в різних частинах міста.

 

Житель Рівного зізнався у вчиненні злочину та зазначив, що зробив це через особисті переконання, - повідомляє регіональнк управління СБУ.

Після зустрічі з СБУ виявилося, що Артем «зробив необдуманий вчинок і просить вибачення в України та українського народу».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень