Вона – все: як зрозуміти, що пральна машина відслужила свій термін і скоро зламається

Є кілька ознак, що доведеться купити нову техніку

Пральна машинка у домі чи не головна техніка, бо вона економить купу часу і сил. Тим більше, що переважно пранням займаються жінки. Техніка зазвичай працює близько 10 років, за цей час вона потребує деяких замін деталей. Однак згодом наступає час, коли стає зрозуміло, що доведеться купувати нову машинку.

Є купа факторів, які впливають на термін служби пральних машин.

Перш за все якість техніки залежить від виробника. Важливою також є жорсткість води, вага одягу, яку перуть і частота прання. Під час експлуатації можна відмітити ознаки, які свідчитимуть про те, що машинка відслужила.

Улюблений одяг ви більше не перете у машинці

Це явна ознака, що пральну машину потрібно оновлювати. Якщо техніка псує одяг і не виконує більше своїх основних функцій, для чого вона у домі? Машинка може більше не видаляти плями, не виполіскувати миючі засоби і розтягувати тканини. Якщо це сталося, немає сенсу намагатися продовжувати строк служби машинки. Купувати новий одяг щоразу після прання точно невигідно.

Проблеми з барабаном

Якщо ви помітили, що після прання барабан не вологий, а мокрий, це означає, що він погано працює в кінці циклу прання. Якщо ж з одягу взагалі скапує вода, то це означає, що барабан зносився. Причиною поломки можуть бути несправності системи тиску і зношений мотор.

Машинка не зливає воду

Буває, що під час прання машинка зупинилася, воду не зливає і не відкриваються дверцята. Причиною цього може бути засмічений фільтр помпи.

Шум під час прання

Під час циклу прання машинка мало не стрибає і створює неприємний гуркіт. І чим швидше обертається барабан, тим голоснішими стають звуки і сильнішими стрибки. Причиною цього може бути неправильна закладка одягу або несправність підшипників. Перевірити підшипники можна, провернувши барабан пральної машини вручну, коли машина відключена. Якщо барабан проскакує і важко прокручується, швидше за все підшипники несправні.

Джерело - Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень