Волосся випадає пасмами: що зробити вже зараз, аби уникнути проблем восени

Найчастіше на проблеми випадіння волосся нарікають з настанням перших холодів

Жоден з засобів не буде дієвим проти сезонного випадіння волосся, якщо воно вже почалося. До такого явища треба готуватися заздалегідь, і бажано подумати про це за 3-4 місяці.

Літо - найкращий час підготувати організм до зими. Ми споживаємо багато зелені, фруктів, овочів та ягід, багатих на вітаміни, які живлять наш організм необхідними речовинами. Зробити, так би мовити, запас, - пояснює майстер-перукар Вадим Ніколаєв.

Випадіння волосся - це внутрішня проблема. Тож факторів, які впливають на цей процес – багато: стрес, різка зміна харчування, дієта, робота підшлункової або щитоподібної залози. При цьому жоден фахівець трилогії не зможе виокремити одну конкретну причину.

Втім, причин для паніки немає. Скуповувати в магазині й аптеці усі засоби, де написано «проти випадіння волосся», не треба. Особливо це стосується шампунів проти випадіння волосся.

 

Пам'ятайте: коли ви побачили, що волосина випала, то це значить, що вона випала ще три місяці тому, а на її місці вже сформувалася нова.

 

Норма випадіння складає до 100 волосин вдень, - заспокою Вадим Ніколаєв.

Якщо ви вважаєте, що ваша денна норма перевищує цю цифру, тоді зверніться до фахівця.

При цьому чоловікам пощастило менше – позбутися випадіння волосся, на жаль, неможливо.

На ринку є продукти, які можуть призупинити саме випадіння (тоніки, лосьйони, мезотерапія), але позбавитись цієї проблеми неможливо.

 

Якщо вчасно звернути увагу на початковій стадії випадіння (що буває дуже рідко, а скоріше ніколи), можна на деякий час призупинити процес, та це лише справа часу, - каже майстер-перукар.

Сьогодні єдиним методом у боротьбі з випадінням волосся у чоловіків є пересаджування волосся.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень