Власники скандальної будівлі на Кавказькій хотіли звести черговий офісний центр?

Чутки про те, що перед «білим домом» згодом виросте чергова багатоповерхівка, підтвердились. А от щодо їх втілення у життя нині є сумніви

Мова йде про будинок на Кавказькій,  9, що перед Рівненською обласною державною адміністрацією, де з перших днів травня почали облаштовувати паркан. Тоді рівняни занепокоїлись, адже припускали, що тут зрубають дерева та почнуть добудовувати у будівлі «Рівнеагропроекту» ще кілька поверхів.

Заступник міського голови Віталій Герман прокоментував чутки щодо зведення тут чергової багатоповерхівки під офіси:

Місяць тому було звернення від власників будівлі на Кавказькій, 9 із проханням про надання дозволів на надбудову. Ми відмовили, адже на те не було законних підстав. Мова йшла про те, щоб добудувати тут кілька поверхів під офісні приміщення. Але чинні державні норми не дозволяли тут зробити велике офісне приміщення.

«Радіо Трек» стало відомо ім’я власниці вищезгаданої будівлі.

До управління містобудування та архітектури звернувся власник приміщення на вулиці Кавказькій, 9 щодо питання погодження паспорту упорядження фасаду будівлі. Вчора (четвер, 4 травня – ред.) управлінням було погоджено цей паспорт. Будь-яке виконання будівельних робіт, тобто надбудови чи перебудови чи добудови – не передбачається. Тому паніка, яка виникла навколо цього об’єкту, на мою думку, передчасна. До нас зверталась власниця – це Кравчук Наталія Миколаївна. Вона і є власником приміщення загальною площею більше трьох тисяч квадратних метрів. Отож, тут передбачається упорядження фасаду будівлі: це заміна вікон і утеплення фасаду. Лише в межах існуючих габаритних розмірів, - пояснив Герман.

За словами Германа, нині будівельники огороджують територію парканами у цілях безпеки, адже тут все ж встановлюватимуть спеціальне обладнання для ремонту фасаду, також очевидно згодом мінятимуть усі вікна.

Нагадаємо, за даними депутата міськради Святослава Стельмащука, який є членом постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування, паркан встановлюють на землях запасу міста.

Стельмащук повідомив, що земельну ділянку орендує Товариство «Регіон-Агро плюс» та Кокіль Наталія Никанорівна. Цільове призначення в державному реєстрі – для реконструкції частини адміністративної будівлі з добудовою під магазин з подальшим його обслуговуванням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень