У Рівному з’являться унікальні житлові мікрорайони

Їх може бути аж чотири

Саме нову форму забудови у Рівному обговорювали депутати міської ради під час засідання бюджетної комісії. Особливість районів у тому, що земля під забудову належить одному власнику, що здійснює будівельні роботи та забезпечує мікрорайон інфраструктурою. Отож, до депутатів звернулися з проханням надати дозволи на розроблення детального плану таких територій: в районі вул. Чорновола, вул. Студентської та Курчатова та двох ділянок на вул. Дубенській та Макарова.

Адже для того, аби почати будівництво, необхідно мати детальний план території. Втім, у депутатів виникли певні запитання до проектів рішень: на них не було вказано чітких меж ділянок та їхніх кадастрових номерів.

Як пояснює в.о. начальника управління містобудування та архітектури Рівнеради Василь Мельник, під час розроблення плану розміри ділянок можуть змінюватися:

Ми звертаємося до комунальних служб про можливості підключення мереж до конкретного масиву. Коли комунальні служби вкажуть місця підключення, ми змушуємо цього власника робити топографічну зйомку, кудою будуть підходити ці мережі. Відповідно, площа в проекті детального планування збільшується

Також депутатів зацікавило, чи будуть нові мікрорайони з садочками та лікарнями. Втім, чіткої відповіді не отримали. Тож було ухвалене рішення відкласти це питання на довивчення і провести виїзне засідання комісії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень