«Депутат Бабат - не власник фірми, з будівництва якої у Рівному зник будівельник. Власник – я»

До Радіо Трек звернувся власник фірми «Спецрембуд»

Фото "Четвертої влади"

Рівненська фірма "Спецрембуд"  зводила будинок на вулиці Київській, 67 (на фото вгорі) у Рівному біля торгового центру "Арена". Торік на цьому будівництві зник будівельник. Згодом його тіло знайшли у лісі. Це будівництво пов'язували з іменем депутата міськради Рівного Олександра Бабата. Зокрема з фірмою "Апартаментбуд", яка, за неофіційною інформацією, була зареєстрована на матір депутата. 

А вчора нардеп зі Львівщини Остап Єднак звернувся до голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України з проханням перевірити обставини отримання фірмою "Спецрембуд" ліцензії на будівництво. Адже її фірма отримала лише 15 лютого цього року.  

Власник і гендиректор фірми "Спецрембуд" Олександр Кучерук вирішив прокоментувати ситуацію для Радіо Трек:

Депутат міськради Рівного Олександр Бабат ніколи не був власником фірми "Спецрембуд", яка була генпідрядником будівництва на вулиці Київській, 67. Власник фірми  я, Олександр Кучерук, і моя родина.

 

Олександр Бабат офіційно не причетний до цього будівництва. Але, можливо, є його інвестором. Адже інвестором була спочатку пані Климець, потім  "Апартаментбуд". Чи належить "Апараментбуд" матері депутата - сказати не можу.

Олександр Кучерук також розповів свою версію подій зі зникненням будівельника на будівництві на Київській, 67:

Ми цей будинок здали в експлуатацію 11 листопада торік. Отримали цим числом зареєстровану декларацію з ДАБІ. Отже, більше не мали стосунку до будівництва. А нещасний випадок із тим будівельником був у грудні.    

На запитання, чи справді фірма "Спецрембуд" працювала без декларації на будівельну діяльність, як поінформував нардеп Остап Єднак, Олександр Кучерук відповів таке:

За всю свою діяльність ми отримали загалом чотири ліцензії: у 1994, 1997 та 2006 роках, а нещодавно отримана ліцензія - вже четверта. Перед нею певний час не брали ліцензії, бо у нас не було замовлень на будівництво великих об'єктів.

 

Чи потрібна була ліцензія, коли ми зводили будинок на Київській, 67  зараз з'ясовує суд. Адже ДАБІ Рівненщини вважає, що ліцензія мала бути і оштрафувала нас. Ми вважаємо, що вона зробила це незаконно, бо ліцензія не була потрібна, тож оскаржуємо дії ДАБІ.

 

До речі, ніхто чомусь не пише, що ДАБІ нас перевіряла двічі: не тільки після нещасного випадку з будівельником, а й рік тому.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень