Військовий з Рівного доклав руку, аби у лікарнях змінили харчування

На чисельні скарги відреагували в офісі омбудсмена

Дописи у соцмережах змінюють реальність. Військовий, що проходив лікування в цивільному медичному закладі Рівного у червні виклав кілька дописів зі скаргами на якість харчування. І на це відреагували в офісі омбудсмена. 

Власне представники офісу уповноваженого з прав людини провели моніторингові візити на Рівненщину, а також у Волинську, Івано-Франківську, Вінницьку область та працювали у столиці. 

В усіх регіонах перевіряли харчування, яким забезпечують лікарні військових, і результати спостереження офіс омбудсмена скерував до МОЗ та Міноборони. 

Минулого тижня Кабінет міністрів України погодив Порядок забезпечення покращеного харчування військовослужбовців в лікувальних закладах усіх форм власності, аби воно відповідало нормам які застосовуються у військово-медичних закладах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень