Військовим значно урізали зарплати: хто з бійців залишився без доплат

Як змінились зарплати військовослужбовців у лютому 2023 року

У лютому 2023 року багатьом українським військовим значно урізали зарплати.

Відомо, що виплати по 100 тисяч гривень тим, хто воює не передовій, чіпати не стали, але щомісячні оклади у розмірі 30 тисяч гривень урізали. Про це повідомляє видання PRO Гроші.

Кого торкнулись зміни

У першу чергу менші зарплати почали отримувати військові та співробітники Міністерства внутрішніх справ, які перебувають поза зоною бойових дій, військові-строковики, курсанти вишів, а також офіцери управлінь та штабів.

Таким чином, без доплат залишили всіх, хто не служить у складі угруповань Сил оборони чи резерву головнокомандувача та перебувають поза районами ведення бойових дій.

Кому платять по 100 тисяч

Розмір премій військовим у 100 тисяч гривень, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, залишився незмінним. Цю суму держава продовжить виплачувати сім'ям загиблих і зниклих безвісти громадян.

Військовим просять повернути виплати

Вже з'явилася петиція до президента Володимира Зеленського із проханням повернути премії у розмірі 30 000 грн військовим.

Глава держави передав петицію прем'єр-міністрові Денису Шмигалю з проханням комплексно опрацювати поставлене в петиції питання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень