Військові експерти пояснили, навіщо путіну блекаут в Україні

Він хоче на 3-4 місяці заморозити війну

Блекаутом в Україні путін тисне на населення та владу.

Військовий експерт Петро Черник каже:

Ціль дуже проста – занурити українців взимку в холод та голод. Росіяни розраховують на те, що українці вийдуть на бунти та будуть тиснути на уряд та президента, щоб останні сідали з російською федерацією за стіл переговорів. Все просто.

 

Вони ніколи нас не розуміли, з часів татаро-монгольської орди. Ми не один народ. Ми – європейці, вони – азійці. Однозначно вони не досягнуть своєї мети, тому що не розуміють нас.

Інший експерт, військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко пояснив дії окупантів так:

Подивімося на те, коли почались удари по інфраструктурі цивільного значення? Саме 10 жовтня, одразу після того, коли було призначено командувача російським угрупованням окупаційних військ в Україні генерала Суровікіна.

 

Він завжди використовував елемент терору проти цивільного населення як основну тактику та стратегію для переваги. Він використовує ту тактику та стратегію, на якій він навчений. Це не якась тактика в зоні бойових дій, це не маневри, це не хитрощі стратегічного рівня. Це виключно терор проти населення.

Крім того, Олександр Коваленко також зауважив, що своїми діями росіяни намагаються зробити так, щоб українці почали тиснути на владу і просити переговорів з кремлем. Тож росія, за словами Коваленка, і надалі буде обстрілювати критичну інфраструктуру, поки буде така можливість.

Їм потрібно заморозити конфлікт на 3-4 місяці або більше. Для того, щоб накопичити сили та розпочати нову хвилю масштабного вторгнення. Навесні, влітку. Зараз в них не вистачає сил та засобів, щоб тримати оборону, не кажучи вже про наступ. Така стратегія, – додав експерт.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень