«Війна - це хрещення Русі, а путін - Олександр Невський»: нове божевілля кремля

Кремль підготував чергові методички для ЗМІ з висвітлення війни з Україною

Відразу 2 методички підготувала адміністрація президента путіна для «правильного» висвітлення війни з Україною.

Зокрема, у них кремль рекомендує ЗМІ та політикам, говорячи й пишучи про війну,

проводити паралелі з хрещенням Русі та Невською битвою. 

У методичках говориться, що нині росія бореться з безбожниками задля захисту традиційних цінностей і права своїх дітей жити згідно з ними.

Безбожниками кремль пропонує називати українських військових. Мовляв, вони приносять жертви та здійснюють ритуальні вбивства.

«Для укронацистів не існує моралі, вони не міркують такими категоріями і є справжніми безбожниками. Вони не бояться за свої злочини кари Божої.

 

Багато хто з укронацистів — відкриті сатаністи та послідовники людиноненависницьких культів», — такі тези радять озвучувати в адміністрації президента росії.

Окрім цього, проводять аналогії між війною з Україною та Невською битвою. Мовляв, колективний Захід завжди намагається розколоти росію.

А колективний Захід - це у різні часи Тевтонський Орден, Швеція, Річ Посполита, імперія Наполеона, Третій рейх і НАТО. Всі вони налаштовують проти росії народи, які живуть біля її кордонів.

 

А нині колективний Захід накачав Україну зброєю і розгорнув у ній мережу біолабораторій. 

Але всі атаки Заходу, пишуть у методичках, завжди закінчуються однаково: суспільство об'єднується навколо національного лідера і дає відсіч загарбникам.

Джерело: Медуза

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень