Про що росія може оголосити 15 липня

У москві заплановане позачергове засідання держдуми та ради федерацій

ФОТО Українська правда

У п’ятницю, 15 липня, росія може оголосити про чергове «історичне рішення». Припускають, що воно може стосуватися повернення до чогось подібного на Радянський Союз. 

- Що стосується Держдуми рф - побачимо, бо налякати українців ще чимось вже досить важко. Що може бути щось оголошено… Які кроки зробить рф, передбачити також важко.

 

Радянський Союз - можуть щось оголосити. Загалом, можуть оголосити про якесь чергове історичне рішення, - розповів військовий експерт Сергій Грабовський.

Раніше деякі ЗМІ припускали, що цього дня путін може оголосити війну та загальну мобілізацію. Втім, українська розвідка цього не підтверджує.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький казав, що росія не буде оголошувати війну Україні або мобілізацію всередині країни найближчим часом.

За даними з різних джерел, засідання держдуми присвятять кадровим рішенням та урядовим ініціативам. Головним чином депутати зберуться заради обговорення питань економіки.

Джерело: ТСН, УНІАН, РБК-України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень