Витік інформації: У США точно знають, де і коли перебуває путін

Сховатися від удару відплати у владіміра путіна не вийде (с)

Політичний оглядач та журналіст Іван Яковина розповів, про що говорить витік інформації про обговорення ядерних ударів у росії.

На своїй сторінці у Facebook він написав, що «Нью-Йорк Таймс» не просто так написала, що американці знають про обговорення російськими генералами можливості застосування ядерної зброї: 

Цей витік з Вашингтона буквально кричить: «Серед найвищих російських генералів є наш(і) агент(и)!!!». Звичайно, за нормальних обставин ЦРУ не ризикувало б своїм джерелом такого рівня, публічно заявляючи про його наявність. Значить, обставини ні фіга не нормальні.

 

Отже, розмови про застосування ядерної зброї росіяни справді ведуть, причому досить серйозні. І, зважаючи на все, це підтверджується кількома американськими джерелами в москві.

 

Думаю, американці зараз хочуть показати кремлю, що точно знають про те, де, хто і на якому рівні зараз веде подібні розмови. Вони хочуть дати зрозуміти: рішення щодо застосування ядерної збро. не буде таємним. У Білому домі про нього дізнаються одночасно з кремлем, і відповідно на це відреагують.

 

Крім того, цей витік має показати, що сховатися від удару відплати у владіміра путіна не вийде: США точно знають, де і коли він знаходиться.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень