Психолог пояснила, як двійник путіна «спалився» на полігоні (ФОТО/ВІДЕО)

Вона абсолютно переконана, що в президента рф «двійники точно є - це абсолютно не вигадана історія»

Замість російського диктатора володимира путіна на військовому полігоні під Рязанню перед об'єктивами фото та відеокамер міг бути його двійник, вважає українська психологиня Олена Рихальська.

Про це вона сказала в інтерв'ю для «Фабрики новин».

Йдеться про інспектування президентом рф полігону в Рязанській області 20 жовтня разом із міністром оборони Сергієм Шойгу, на якому чиновник звітував про проходження мобілізованими курсу бойової підготовки.

Також у російській пресі були поширені кадри, як путін на цьому полігоні здійснив кілька пострілів зі снайперської гвинтівки СВД.

Психотерапевт, кандидат психологічних наук звернула увагу на кілька епізодів з відеозаписів, які демонструють жести та міміку глави Кремля під час цих заходів, розібрала фізіогноміку.

Зокрема, Рихальська прокоментувала моменти, як він схопився рукою за рукав одного з військових, як «психанув» і ляснув кулаком по столу після спілкування із солдатами.

Експерт, розбираючи поведінку керівника рф, висловилася на підтримку гіпотези, озвученої у низці російських пабліків та Телеграм-каналів про те, що на полігоні був не путін, а його двійник.

— Мені здається, що це був не Путін, - сказала Рихальська.

Вона абсолютно переконана, що у президента рф «двійники точно є - це абсолютно не вигадана історія». При цьому, додала психологиня, на військовий полігон путін навряд чи відправився б, враховуючи його яскраво виражені побоювання за своє життя, і вважав за краще залишатися в бункері.

— Я вивчала його біографію «від» і «до»...

 

Це людина, яка була однією, і раптом кардинально стала зовсім іншою, - наголосила психологиня і додала, що по фото та відео вона в змозі визначити, де путін, а де його двійник.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень