Чи може рф знову піти на Київ? У Генштабі дали відповідь

Ми готові до цього, але на цей час ми не бачимо загрози (с)

Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов не виключив, що рф може знову піти на Київ через Чорнобильську зону або Чернігівську область.

Ми не виключаємо, що противник знову може вдатися до наступу на Київ. Насамперед вони відчувають, що не можуть проломити фронт ні на південному, ні на східному напрямку.

 

Одним із варіантів так званого повалення конституційного устрою України є захоплення Києва і ліквідація воєнно-політичного керівництва, – каже Олексій Громов.

Він також зауважив, що ЗСУ набули бойового досвіду боротьби з ворогом, це досвід лютого-березня 2022 року, тож наші військовики готові до можливих загроз.

Ми передбачаємо, що противник може вдатися до операції насамперед з республіки білорусь. Це може бути як напрямок з території Чорнобильської зони, а також з Чернігівської області.

 

Ми готові до цього, але на цей час ми не бачимо загрози, що противник безпосередньо буде атакувати, – зауважив експерт.

Джерело: NNS

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень