Вісім лікарень на Рівненщині ігнорують систему ProZorro

Мова іде про протитуберкульозні лікувальні і оздоровчі заклади

Рівненське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «Забезпечення участі громади в плануванні, розподілі, моніторингу, контролю бюджету охорони здоров'я» займається моніторингом закупівель в системі ProZorro. 

Відслідковуються медичні заклади області на предмет виявлення корупції та непрозорості.

В рамках моніторингу в організації встановили, що протитуберкульозні заклади області не проводять жодних операцій через систему.

Якби це був один чи два заклади, тоді, можливо, ми б і не звернули увагу. Однак мова про вісім лікарень! Це схоже на певну змову і повне ігнорування ідеї прозорості. Поки ми виявили такий факт, надалі будемо з’ясовувати, в чому причина, й інформувати громадськість, - повідомив Юрій Лазаревич, голова правління Рівненського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

Наразі, мова іде  про Рівненський обласний протитуберкульозний диспансер, Зірненську протитуберкульозну лікарню, Володимирецьку протитуберкульозну лікарню, Острожецьку протитуберкульозну лікарню, Страшівську протитуберкульозну лікарню, Вербську протитуберкульозну лікарню, Обласний протитуберкульозний санаторій м. Костопіль та Обласний дитячий багатопрофільний санаторій «Козинський».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень