Що не можна робити у новорічну ніч, аби не накликати нещастя: народні прикмети

Як не відлякати удачу у новорічну ніч

Не можна, щоб на новорічному столі стояв посуд із тріщинами та сколами. Інакше весь наступний рік пройде у скандалах та бідності.

Особливо небезпечно у святкову ніч викидати із дому сміття, вважали наші пращури. Вони вірили, що з вечора 31 грудня до світанку 1 січня разом з сміттям можна викинути свою удачу.

У новорічну ніч і у перший день Нового року не можна позичати комусь гроші. Наші предки вважали, що у цей період гроші посилено вбирають енергетику свого власника. Віддаючи гроші, ви віддаєте свою енергію іншій людині.

Не можна зустрічати Новий рік із порожнім гаманцем. У ньому обов'язково має бути хоча б одна паперова купюра та одна монета жовтого кольору. Інакше весь наступний рік пройде у бідності.

На святковому столі не повинно бути раків, крабів або омарів. Оскільки ці тварини мають властивість задкувати назад, наявність на столі таких страв в новорічну ніч обіцяє повернення до старих проблем, відсутність просування вперед і загальну пасивність життя. 

31 грудня та 1 січня не можна пришивати ґудзики – інакше в наступному році не позбудетеся від старих проблем.

Не можна, щоб одяг чи взуття, здане в ремонт, було там під час приходу Нового року. Його потрібно встигнути забрати до 31 грудня. Інакше, в наступному році вас будуть переслідувати матеріальні проблеми.

Наші пращури вірили, що у останній день року і у перший день нового року не можна стригти волосся та нігті. Це обіцяло проблеми зі здоров'ям впродовж року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень