Що повісити на ялинку, щоб привернути гроші: народні прикмети

Прикмети про новорічну ялинку та прикраси

Щоб у домі весь рік водились гроші, на ялинку потрібно обов'язково повісити прикраси округлої форми. Це можуть бути ялинкові іграшки, яблука чи мандарини. Для підсилення грошових  потоків, фрукти загортали у фольгу жовтого кольору.

Першою прикрасою, яку вішають на ялинку, має бути верхівка у вигляді зірки або у вигляді новорічної іграшки. Вважають, що вона ніби «запечатує» позитивну енергетику дерева і залишає її у домі. 

Розбираючи ялинку після свят, верхівку знімають в останню чергу, щоб не «розпорошити» позитив, який вона зберігала навколо новорічного дерева.

Якщо під час прикрашання новорічної ялинки розбивається іграшка - це гарний знак, який віщує прибуток у Новому році.

Щоб впродовж року не мати проблем із грошима, на ялинку вішають паперові гроші, загорнуті у трубочку і перев'язані червоною стрічкою.

Щоб у Новому році в домі був достаток, потрібно повісити на ялинку хоча б одну нову новорічну прикрасу.

Солодощі на ялинці обіцяють прибуток та безбідне життя впродовж року. Також вважають, що іграшки у формі шишок притягують у дім гроші та достаток.

Перед тим, як викидати новорічну ялинку, обов'язково відламували від неї гілочку і зберігали її до наступного Нового року. Вважали, що вона є потужним талісманом достатку і благополуччя.

Одну із останніх знятих новорічних прикрас із ялинки вішали над вхідними дверима, щоб вберегти родину від підступів нечистої сили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень