Що потрібно зробити, щоб у новому році водилися гроші: народні прикмети

Для чого кладуть у фужер монету і що роблять із сіллю у новорічну ніч

Найголовніше правило, якого дотримувались наші предки, це те, що перед святом потрібно роздати усі свої борги. Інакше весь рік будете відчувати фінансові проблеми.

Також існує прикмета, що не можна купувати новорічні подарунки за останні гроші. Бо тоді весь наступний рік відчуватимете нестачу фінансів.

Перед новорічними святами потрібно зробити генеральне прибирання. Зустрічати Новий рік потрібно в ідеально чистому домі.

Встигнути прибрати треба до опівдня 31 грудня.

Після полудня не можна наводити лад у домі та виносити сміття, щоб ненароком не викинути разом із ним своє щастя та фінансове благополуччя.

Щоб у новому році водилися гроші, потрібно обов'язково нарядити ялинку. Чим багатшою буде ялинка – тим багатшим буде наступний рік. 

На новорічну ялинку вішайте не лише іграшки та гірлянди, а й цукерками, шоколадними монетками та паперовими банкнотами, згорнутими трубочкою.

Щоб у новому році не довелось заощаджувати на їжі, не варто заощаджувати на новорічному столі. Щоб наступний рік пройшов у достатку, на столі мають бути різноманітні страви.

Сільничка із сіллю обов'язково має бути на новорічному столі.

Пращури вірили, що сіль відлякує нечисть та негатив. Щоб проблеми не увійшли у дім, поріг дому у новорічну ніч обсипали сіллю з обох сторін.

Перед зустріччю нового року проведіть ревізію одягу. У його кишенях не повинно бути дірок. Інакше гроші «витікатимуть» із рук.

Монету жовтого кольору покладіть у фужер із шампанським. Випийте напій під бій курантів, а монету, як грошовий талісман, покладіть у гаманець. Вона весь рік притягуватиме у нього гроші.

Щоб наступний рік не заощаджувати на обновках і не потребувати грошей, потрібно святкувати Новий рік у нових речах.

Коли гості розійшлися після святкування, не прибирайте все зі столу. На ньому мають залишитися хліб, фрукти та цукерки. Це приверне матеріальне благополуччя у новий рік.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень