Три знахідки під дверима, які можуть принести біду: народні прикмети

Наші предки називали ці речі підкладами

Пращури вірили, що підклади роблять заздрісники та недоброзичливці, які бажають навести негатив на родину.

Голка

Езотерики вважають, що підклад із голки - один із найменш небезпечних. Його, як правило, робили люди, які мало знались у магічних ритуалах і просто пакостили своїм сусідам.

Якщо ви побачили у вхідних дверях чи одвірку встромлену голку чи шпильку, її не можна діставати голими руками.

Для цього одягали рукавички або обмотували її газетою. У дім заносити підклади не можна, вірили наші предки. Таку знахідку викидали на перехресті або викидали у воду. Перед тим її ламали.

Куряче яйце

За допомогою курячого яйця насилали недоброзичливці на жителів будинку хвороби та невдачі. Якщо таке яйце занести у дім, чи випадково наступитина нього, то на людину посипляться різні нещастя. Такий підклад, як правило, робили люди, які розумілись на чорній магії.

Щоб позбутися можливого негативного впливу, яйце виносили за межі подвір'я на совку або лопаті. Торкатися такої знахідки було заборонено навіть у рукавичках. 

Викидаючи яйце, треба пам'ятати, що там його теж хтоcь може знайти. Наприклад, собака може з'їсти, або людина просто наступить, взявши цим на себе негатив. Тому підклад краще спалити, навіть якщо він не горить, то нехай побуває в полум'ї. Або ж викинути його в проточну воду, в річку.

Земля і сіль

Такий підклад вважали одним із найсильніших та найстрашніших. Як правило, такі речі роблять людині «на смерть». 

Підклад із землі та солі можна виявити під килимком біля дверей, у поштовій скриньці, біля порогу. Якщо ви побачили таку знахідку, із нею треба вчинити так само, як і з іншими заговореними речами: відправити її у вогонь.

Хоча земля не горить, важливо, щоб вона побувала у вогні, це позбавляє її негативної мертвої енергії.

Після того, як ви «спалили» мертву землю, три дні потрібно бути якомога обережнішим з оточуючими людьми, вірили наші пращури. Вони радили уникати раптових гостей у своєму будинку, у жодному разі не давати їм якихось своїх речей і нічого не брати у них.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень