Вірити їм – себе не поважати: 5 жіночих імен, власниці яких є брехухами

Ці люди найчастіше обманюють інших

Астрологи назвали 5 імен, власниці яких – справжні брехухи. Їм не варто сліпо вірити, щоб потім не опинитися у неприємній ситуації.

Олександра

Вони брешуть настільки майстерно, що оточуючі можуть навіть не помітити обману. Брехати Олександри можуть як в дрібницях, так і в чомусь серйозному. Тому перевіряйте все, що вони вам кажуть.

Лариса

Власниці цього імені – головні пліткарки. Вони можуть лукавити і навіть оббрехати людину за її спиною, найчастіше, коли бачать у цьому власну вигоду.

Ксенія

Вони часто брешуть, щоб виправдати себе і перекласти свою провину на інших. Дівчата і жінки з цим ім'ям зовсім не відчувають докорів сумління, якщо їм довелося когось обдурити. Їм краще забути це і жити далі. А ось їхнє оточення такого не забуває і не прощає.

Наталія

Насправді вони не дуже люблять обманювати когось, але часто помилково вважають, що брехня на благо може врятувати ситуацію. Однак часто все зовсім навпаки. Через це у Наталь може бути погана репутація.

Ірина

Вони здатні обманювати навіть найближчих людей. Їх не мучить совість, навіть якщо доводиться говорити неправду чоловікові, брату, сестрі, батькам або дитині. Але брехати вони зовсім не вміють, тому часто плутаються у своїх же побрехеньках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень