Астрологи знову заговорили про дату остаточної перемоги України

Зокрема, коли росія відведе свої війська з наших територій

Астролог Дмитро Уранус назвав дату, коли рф остаточно програє у війні з Україною і почне відводити свої війська. Втім, до цього моменту ситуація в Україні ще може загострюватися.

За словами Урануса, незабаром настане пік боротьби між Україною та росією, який триватиме до січня 2023-го:

- Вороги цієї анексії, її противники, противники росії з новими територіями, описуються сьомим будинком. Тут знак Рака і Лева. Управитель Рака, Місяць, в 10 будинку карти, в з'єднанні з серединою неба, в гармонійному аспекті з Сонцем, Венерою і Юпітером. Ці аспекти означають перемогу ворогів, успішну протидію ворогам, дає торжество і удачу ворогам. Перший і другий управитель 7 будинку Місяць і Сонце в гармонійному аспекті, що дає консолідацію між ворогами і взаємне посилення.

Він уточнив, що аспекти між Місяцем, Венерою та Юпітером дають економічну силу і фінансування. А час реалізації цього прогнозу - 1,5-2 роки, весна 2024 - кінець 2024.

Тобто не раніше як у 2024 році росія почне відвід військ з території України, переконаний астролог.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень