Астрологи розкрили секрети найбагатших знаків Зодіаку. Вам теж знадобиться! 

Дехто має талант притягувати гроші

Фото жанрове. Джерело - Unsplash.
Фото жанрове. Джерело - Unsplash.

На думку фахівців, деяким людям притаманні такі риси характеру, які все життя притягуватимуть гроші. За словами астрологів є п'ять знаків Зодіаку, у яких є одне спільне – любов до комфорту й усвідомлення, як цього досягнути.

ЛЕВИ

Їх можна сміливо назвати улюбленцями фінансової удачі: обожнюють розкішно жити й чепуритися. Вони купують лише брендовий одяг та часто скуповують дорогі речі та машини, бо вміють робити гроші буквально з повітря. Леви ніколи не залишаться з порожніми кишенями.

ДІВИ

Хоч керувати власним бюджетом Дівам доволі складно, вони вміють заробляти. Ці натури доволі працьовиті, і ця здатність допомагає їм досягати фінансових вершин. Але інколи вони здаються. Коли не можуть встояти перед пропозицією гарно відпочити. 

ТЕРЕЗИ

Багато уваги приділяють домашньому комфорту, затишку, на що ніколи не шкодують коштів. Зірки стверджують, що Терези завжди керуються принципом «все або нічого». При цьому вони вміють заощаджувати, а коли постають перед вибором, то завдяки інтуїції обирають прибуткову справу.

СТРІЛЬЦІ

Вміють заробляти та розкидати гроші. Їм часто щастить з лотереями. Разом з тим Стрільці дуже щедрі. Живуть за принципом – гроші треба пускати в хід. Астрологи кажуть, що досягнути фінансової стабільності їм часто допомагають партнери, які стримують Стрільців.

РИБИ

Живуть сьогоднішнім днем. Хоч добре заробляють, але й витрачають знатно. Іноді можуть потрапити в борги, але швидко з ними розраховуються і після такого періоду – заощаджують. Фінансова подушка допомагає відновитися і з новою силою бігти на шопінг. А ще Риби ніколи не шкодують про витрачені кошти, навіть у випадках провалу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень