Виплати для ВПО на проживання: чи збільшить держава ці суми?

Для більшості державних виплат передбачається індексація

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відповідь на питання, чи індексуватимуть державну допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам, дала новопризначена міністерка соціальної політики Оксана Жолнович. Каже:

– Ці виплати будуть виплачуватись чітко в тих сумах, які є, тому що вони передбачені в чітко фіксованих сумах – 2000 грн на особу і 3000 на дитину чи особу з інвалідністю, – зазначила вона.

Тобто, їх НЕ ІНДЕКСУВАТИМУТЬ.

Очільниця Мінсоцполітики також вкотре наголосила, що попри зменшення надходжень до бюджету, усі соціальні стандарти, що закладені в держбюджеті, намагаються фінансувати – вчасно і в повному обсязі. Це другий пріоритет – після військових видатків.

Раніше ми повідомляли, мешканці яких громад у серпні можуть претендувати на виплати для ВПО. А ще – хто даремно чекає на гроші.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень