Виплата пенсій за квітень: інформація по областях від Укрпошти

У деяких регіонах нині видають ще й березневі пенсії

Станом на 25 квітня Укрпошта доставила 80% пенсій (в грошовому еквіваленті це 8,5 млрд грн). Доставка пенсій проводиться по всіх регіонах.

Майже завершилася виплата квітневих пенсій в:

  • Одеській (100%),
  • Кіровоградській (99%),
  • Івано-Франківській (98%),
  • Волинській та Полтавській (по 97%),
  • Житомирській та Львівській (по 95%),
  • Дніпропетровській та Закарпатській областях (по 94%).

Завдяки тому, що Укрпошта одразу після звільнення Сумської та Чернігівської областей розпочала поновлення роботи відділень, виплата пенсій у цих областях нині проводиться за графіком. Станом на кінець третього тижня місяця йдеться про 86% та 73%, відповідно.

Повільніше – через постійні обстріли, однак з обнадійливою динамікою – відбувається виплата пенсій у Донецькій (53%) та Миколаївській (54%) областях.

 

Складною залишається ситуація у Луганській (2%), Херсонській (10%), Запорізькій (40%) областях — російські окупанти блокують доступи до міст і сіл, що практично унеможливлює доставку пенсій у строки. Щойно будуть сформовані зелені коридори до міст, тимчасово окупованих російськими нападниками або під обстрілами, Укрпошта відразу доставить виплати.

Як зауважив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, у квітні поштарі продовжили доставку березневих пенсій у ті регіони, де через блокаду чи активні бої не було можливості довезти гроші раніше.

— Завдяки цьому станом на кінець місяця ми маємо хороші показники виплати по Чернігівській та Сумській областях. Це дає надію, що незважаючи на складну ситуацію в Запорізькій, Херсонській та решті областей, незабаром ми зможемо провести видачу грошей і там, — наголошує Смілянський.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень