«Він – людина, яка демонструє державницький підхід», – Петро Порошенко про кандидата у мери Олександра Третяка (ФОТО/АУДІО)

В ефірі Радіо Трек побував п’ятий президент України разом з кандидатом на рівненського міського голову

На місцевих виборах вирішується доля держави. П’ятий президент та народний депутат України Петро Порошенко в ефірі Радіо ТРЕК подякував рівнянам за підтримку «Європейської солідарності» під час першого туру місцевих виборів та озвучив Олександру Третяку три прохання.

Ми є лідером у Рівненській області та у Рівному. Велике спасибі, це є відповідальний та патріотичний вибір. І ми зробимо усе, щоб виправдати довіру, яку ви на нас поклали. Дякую, що вашим вибором Олександр Третяк пройшов у другий тур, – сказав п’ятий президент та народний депутат України Петро Порошенко.

Петро Порошенко також зауважив, що він під враженням від кандидата на посаду міського голови Рівного Олександра Третяка. Оскільки, за словами п’ятого президента, він світла, не байдужа людина, яка прагне щось змінити у Рівному на краще.

Олександр дуже піклується і про каналізацію, і про дороги, і про освітлення, і про міський транспорт, і про соціальні програми, і про допомогу малозабезпеченим. Мене вразило, що він бачить, що це завдання руху України в Європу, це завдання державницьке. І він – людина, яка демонструє цей державницький підхід. Я пишаюся і тішуся, що «Європейська солідарність» у Рівному висунула на посаду міського голови саме Олександра Третяка, – зауважив Петро Порошенко.

Водночас Олександр Третяк розповів, що у Рівному є багато важливих питань, які необхідно вирішувати, але одним з основних завдань кандидат на посаду міського голови виділив:

Ми маємо розв'язувати питання захисту мешканців Рівного і допомоги в боротьбі з коронавірусом. Одним із перших рішень нашої команди в новообраному складі міської ради буде перерозподіл коштів саме на підтримку закладів сфери охорони здоров’я, – розповів Олександр Третяк.

Між тим, п’ятий президент Петро Порошенко попросив Олександра Третяка, щоб на посаді міського голови Рівного він захистив людей, місцевий малий та середній бізнес прозорими та ефективними правилами.  

Я хочу, аби за 5 років каденції Олександр Третяк та команда «Європейської солідарності» перетворили Рівне на фантастичне європейське місто, – зауважив Петро Порошенко.

Докладніше слухайте у програмі «Відкритий мікрофон» на Радіо Трек:

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Петро Порошенко Та Олександр Третяк

*На правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень