Вимкніть це з розетки на ніч, аби зекономити на оплаті за електроенергію

Адже вони споживають чимало ресурсу навіть в «сплячому» режимі

Фахівці наводять перелік п’яти пристроїв, які споживають чимало електроенергії, навіть коли ними не користуєшся. Відтак, вимкнувши їх на ніч, на оплаті рахунків за світло можна зекономити. 

Бойлер

Водонагрівач – один з найбільш енергозатратних пристроїв вдома. Він не повинен працювати постійно - інакше рахунок за комуналку неприємно здивує вас наприкінці місяця.

Комп'ютер

Звичайний настільний комп'ютер бажано замінити на ноутбук. А якщо ви використовуєте ПК, намагайтеся щодня відключати його від мережі, щоб зменшити витрати.

Телевізор

Якщо ви любитель засинати під звуки телевізора, налаштуйте таймер автоматичного вимкнення. Ще краще – взагалі відключати його на ніч з мережі.

Обігрівач

Потрібний взимку прилад – проте, при його використанні рахунки за електроенергію – зростають. Ним треба користуватися з розумом, а на ніч вимикати.

Кондиціонер

За даними експертів, близько 6% споживаної енергії в будинку витрачається на охолодження. Намагайтеся користуватися приладом лише за потребою.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень