Кращі звички на час війни, щоб зекономити на оплаті за світло

Більшість українців втратили свій звичний дохід і відчувають труднощі з оплатою комунальних послуг

Аби зменшити споживання електроенергії вдома, а відповідно й зменшити рахунки за світло, слід привчити себе до елементарних правил.

Наприклад, щоразу, коли виходите з приміщення, треба після себе вимикати світло. Навіть якщо повернетеся туди – за хвилину.

Усі електроприлади слід вимикати з розеток, якщо вони не використовуються. Техніка, яка перебуває в «сплячому» режимі, продовжує споживати електроенергію, тому сума у рахунках зростає.

Раціонально використовуйте електрочайник, кип'ятіть рівно стільки води, скільки потрібно. Якщо готуєте їжу на електроплиті, то накривайте каструлю кришкою, то страва приготується швидше.

За наявності двозонного електролічильника, намагайтеся вмикати бойлер, пральну машину тощо. з 23:00 до 07:00, щоб заплатити електроенергію «нічному» тарифу.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень