Українцям можуть відключити електроенергію. Тепер є важлива умова

Ця вимога теж обумовлена особливостями воєнного часу

Споживачів електроенергії попередили про необхідність попереджати постачальників електроенергії про неможливість сплатити комунальні послуги у воєнний час.

У разі, якщо заборгованість буде накопичуватися, і абонент не дасть про себе знати, його відключать від електромережі.

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунпослуг, (НКРЕКУ) прийняла постанову, яка зобов'язує постачальників провести роз'яснювальну роботу серед споживачів щодо можливості оплати електроенергії онлайн та необхідності передачі показників лічильників, а громадян просять особисто попереджати про те, якщо у них немає можливості сплатити рахунки інакше через заборгованість їх почнуть відключати від світла.

При цьому уже після завершення дії воєнного часу споживачі матимуть 30 днів аби укласти з постачальником угоду про реструктуризацію боргів, погодити графік виплати заборгованості.

 

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень