Ігноруйте такі повідомлення: «у 23:30 треба вимкнути всі прилади»

Такий фейк поширюють і на Рівненщині

У соціальних  мережах поширюють інформацію про, що «у 23:30 треба вимкнути всі прилади та до нуля знизити споживання в оселях». Це ФЕЙК.

Про це повідомляє пресцентр СБУ:

– Ворог поширює у соцмережах чутки про те, що сьогодні треба вимкнути всі електроприлади та до нуля знизити споживання в оселях. Начебто через підключення нашої енергомережі до європейської системи.

 

Це – спроба завдати удару по українській енергосистемі. «Укренерго» (ТЭГ) вже офіційно спростувало цю інформацію та заявило – енергосистема працює в нормальному режимі. Нічого вимикати не потрібно!

Про це ж попереджає і ПрАТ «Рівнеобленерго».  Персонал товариства працює в цілодобовому режимі для забезпечення сталого та надійного електропостачання споживачів області.

Усі підрозділи готові до ліквідації аварійних відключень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень