Викидайте кожні 2 тижні: просто робіть це і хаос зникне з вашого життя

Деякі речі просто накопичують пил

Деякі предмети у домі треба регулярно викидати. Робити це можна під час генерального прибирання у будинку. Найчастіше господині зберігають деякі речі, а вони лише накопичують пил, бактерії та заповнюють наш життєвий простір. Тим самим перетворюючи життя у хаос.

Чеки

Ці папірці можуть заполонити ваш гаманець чи сумку. Викиньте з дому всі непотрібні папірці – рекламні листівки, які вам вручили на вулиці, чеки з супермаркетів, списик покупок та інше. Все, що накопичилося за 2 тижні, потрібно викинути, це вам ніколи не знадобиться.

Губки для миття посуду

Через 2 тижні губками користуватися не можна, вони стають дуже брудними, накопичують жир і частинки їжі. Однак дехто спочатку новою губкою миє посуд, а потім знаходить їй інше застосування у побуті. Ба більше, брудні копійчані речі для прибирання господині зберігають місяцями.

Порожні баночки та пляшечки

Кожні 2 тижні оглядайте своє помешкання і викидайте порожню тару з-під косметики, гелів для прання, парфумерії тощо. Не треба чекати, що колись порожня баночка знадобиться. Як правило, такий час майже не наступає. Продукт закінчився, і він тари потрібно позбутися, це просто мотлох.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень