«Жила-була звичайна жінка», – у прибиральниці Медведчука під час обшуку знайшли 500 тисяч доларів

Привласнила чи «заробила»?

Слідчі провели обшук у працівниці нардепа Віктора Медведчука. Нагадаємо, щодо Медведчука триває розслідування про фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Тож під час обшуку у його прибиральниці слідчі виявили «кругленьку» суму. Про це Генпрокурорка Ірина Венедіктова на своїй сторінці у Фейсбуці написала так:

«Жила-була звичайна жінка і працювала вона хатньою робітницею. Глобально, нічого особливого. У хатньої робітниці провели санкціонований судом обшук та вилучили 467 тисяч доларів США і 87 тисяч євро. І знову-таки, ви скажете, що рано бити у дзвони – а раптом спадщина, хтось позичив, накопичила, продала щось, це ж життя.

 

Так, вона така: корислива, везуча, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука», - напасала Венедіктова.

Під дописом Генпрокурорки користувачі соцмережі зауважили, що прибиральниця була розумна, адже гроші зберігала у надійнішій валюті - не у рублях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень