Вихованець Рівненського спідвею, як біженець, став сенсацією у клубі польської Екстраліги

Unią Leszno люб'язно прийняла вихованця легендарного рівнянина - Гайдима 

Вихованець Рівненського спідвею Назар Парніцький сенсаційно дебютував в Міжнародних змаганнях у Польщі. Назар посів 2-е місце у черговому раунді NICE CUP.

- Після довготривалої та виснажливої боротьби за своє право виступати у змаганнях цього року, провівши більшу частину сезону в тренуваннях у Лєшно під керівництвом легенди польського спідвею та місцевої Unią Leszno Романа Янковські, отримавши право на старти від ФМСУ після кількагодинних слухань, а також після проблем з приїздом у Жарновіце, дощової погоди та скасовуваної гонки в Пардубіце, з третьої спроби все вдалося.

 

Турнір у Торуні надовго лишиться в пам'яті українського гонщика та його родини. У своїй групі Назар Парніцький посів друге місце із 11-ма набраними пунктами (3,3,2,3), а вже у фіналі, намагаючись пресувати лідера заїзду до самісінького фінішу, гонщик, якому зовсім скоро виповниться 16 років привіз срібні нагороди змагань.

 

У гонці перемогу здобув вихованець місцевого Apator Toruń Матеуш Аффелт, - повідомив керівник Клубу вболівальників Рівненського спідвею Сергій Головня.

Нагадаємо,

із початком воєнних дій на території України родина Парніцьких у складі тата Петро Парніцький, мами Марія Парніцька, двох синів та доньки вимушено виїхали до Польщі, де завдяки підтримці клубу Unia Leszno отримали прилисток, а також можливість безплатних тренувань у складі Польської Екстраліги (Унія Лєшно).

Також приємно, що свій шлях у спідвеї Назар Парніцький розпочав у складі «Рівненського міського спортивно-технічного клубу», виборовши у 2017 році звання чемпіона України у класі мотоциклів 125 см куб. під керівництвом Віктора Гайдима.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень