Вихованець легенди з Рівного склав екзамени на гаровій доріжці у Польщі

Капустін - перший підліток з України, який у такому віці виборов свою ліцензію

Роман Капустін на польському треці. Фото опублікував Сергій Головня.
Роман Капустін на польському треці. Фото опублікував Сергій Головня.

Вихованець «Рівненського міського спортивно-технічного клубу», тренер Віктор Гайдим, рівнянин Роман Капустін став першим українським гонщиком, який у віці 15 років здав теоретичний та практичний (тобто заїзди на час) екзамен зі спідвею. Про це повідомляє керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня:

 - Рівнянин Роман Капустін став першим українським гонщиком, який у віці 15 років здав теоретичний та практичний (тобто заїзди на час) екзамен по спідвею. В Польщі цей вид спорту настільки ж популярний, як і футбол.

 

Фактично саме ці дві абсолютно різні й різнопланові дисципліни утримують першість зацікавленості серед польських фанів як на трибунах, так і перед телеекранами.

 

Спідвей у Польщі абсолютно професійний спорт. Аби отримати ліцензію, потрібно проїхати 4 кола дистанції не гірше ніж 18 % від рекорду треку. Тобто будь-кого до змагань не допустять. Екзамен складали на треці у Равічі.

 

Роман Капустін. Фото оприлюднив Сергій Головня.
Роман Капустін. Фото оприлюднив Сергій Головня.

 

Потрібно відзначити, що позитивні результати здобуті завдяки співпраці та підтримці клубу Unia Tarnów ŻSSA з яким підписано меморандум, а також копіткій роботі тренера Станіслава Бужі, - багаторазовий переможець та призер безлічі змагань у Рівному підготував двигун для нашого з вами рівнянина Романа Капустіна і той не підвів.

 

Чекаємо на перші старти у ролі гонщика в юніорських першостях Польщі.

Сергій Головня також пропонує надати Станіславу Бужі звання Почесного громадянина міста Рівне. Як Вам пропозиція?

Станіслав Бужа
Станіслав Бужа

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень