Перевірив борти на міцність і потрапив у лікарню. Травмувався ще один спідвеїст з м. Рівне

Поламав ключицю

Роман Капустін - у лікарні. Найближчі заїзди юного гонщика - скасовані. Мотоцикл треба ремонтувати. Фото оприлюднив Сергій Головня.
Роман Капустін - у лікарні. Найближчі заїзди юного гонщика - скасовані. Мотоцикл треба ремонтувати. Фото оприлюднив Сергій Головня.

Невдало закінчився черговий тур командної першості Польщі серед юніорів DMPJ для рівненського спортсмена Романа Капустіна. Про це повідомив керівник Клубу вболівальників рівненського спідвею Сергій Головня:

 - У змаганнях 2-го туру чвертьфінальної групи стартували клуби з Тарнува, Ченстохови, Зеленої Гури та власне господарі треку Гнєзно. У 13-му заїзді на виході зі стартового віражу гонщик тарнувських ластівок Роман Капустін потрапив у завал із трьох райдерів та влетів у надувний борт. Мотоцикл потребує капітального ремонту.

 

Міцність бортів рівнянин перевіряв разом з Шимоном Волоським з Ченстохови. Винним у падінні визнали Кацпера Рихлінського із Зеленої Гури.

 

Обидва гонщики – у лікарні. За попередніми даними в Капустіна підозра на перелом ключиці (як мінімум тріщина в одній із кісток). Наразі спортсмена перевезли до шпиталю в Познані. Почувається добре. Найближчі старти талановитого рівненського гонщика скасовано.

До слова, вихованець «Рівненського міського спортивно-технічного клубу», тренер Віктор Гайдим, рівнянин Роман Капустін став першим українським гонщиком, який у віці 15 років здав теоретичний та практичний (тобто заїзди на час) екзамен зі спідвею.

Роман Капустін
Роман Капустін. Фото з мережі.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про травми іншого гонщика – Віктора Трофимова-молодшого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень