Виглядає на 10 років молодшою: Олена Зеленська змінила зачіску

Перша леді України оновила імідж

Олена Зеленська зробила ідеальну зачіску, з якою її тонке волосся виглядає дуже гарно. Ця зачіска дозволяє рідше доглядати за кінчиками волосся і при цьому пасма виглядають гарно.

Днями Олена Зеленська зустрілася з віце-президентом Європейської комісії з питань популяризації європейського способу життя – Маргарітіс Схінас. На публіці перша леді продемонструвала нову зачіску.

Стрижка тепер виглядає пишніше

Олена Зеленська трохи змінила стрижку, щоб волосся виглядало пишніше і не сіклися кінчики. Річ у тім, що з тонким волоссям дуже нелегко – не вистачає об'єму, швидко стає жирною шкіра голови і ламаються кінці. Тож перша леді знайшла правильний вихід.

Стилісти зробили щільний зріз на кінцях ззаду, а спереду каскад з невеликим нахилом, щоб передні пасма красиво обрамляли обличчя.

 

Олена Зеленська віддає перевагу ідеальній довжині для свого віку – на пару сантиметрів нижче плечей, що дозволяє їй зберігати об'єм і прикриває шию.

Для зустрічі з іноземним гостем перша леді України обрала гарне вбрання – чорну спідницю-олівець та елегантну темно-синю блузу з довгими рукавами та краваткою, яку вона зав'язала бантиком.

Джерело: today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень