Ці 5 зачісок не пасують нікому. Експерт показав невдалі стрижки (ВІДЕО)

Такі стрижки варто оминати

Жінки, коли хочуть змін, шукають новий імідж і роблять нову зачіску. У цих пошуках головне не захопитися, аби не зіпсувати свій образ, радить американський стиліст Джастін Гікокс.

Він записав відеоогляд, у якому показав 5 зачісок для волосся середньої довжини, «яких ви ніколи не повинні носити».

- Як експерт із зачісок я розумію, що люди часто шукають практичні поради про те, які зачіски носити, а яких уникати. Ось чому в цьому відео я розбираю п'ять зачісок середньої довжини, яких ви ніколи не повинні носити, – прокоментував ролик експерт.

Жінкам варто насамперед уникати багатошаровості в самому низу зачіски на волоссі середньої довжини. Особливо негарний вигляд це має, якщо волосся тонке.

Другою невдалою стрижкою стиліст вважає великий контраст між шарами волосся. Він радить обирати плавний перехід.

Третій варіант невдалої зачіски полягає в тому, що волосся на маківці пострижене набагато коротше, ніж волосся спереду і з боків. Експерт зазначив, що довжина волосся спереду має завжди бути такою самою, як найкоротше волосся на маківці і ззаду, але ніколи не довшою.

Четвертою зачіскою, якої краще уникати, є стрижки, коли довжина верхнього шару волосся значно коротша за решту довжини.

П'ятий невдалий варіант стрижки, на думку експерта, – це рівна чешка без переходу з боків. За словами Гікокса, такий стиль робить будь-яке обличчя квадратним і широким.

Джерело: gordonua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень