«Відтепер ви вільні агенти», - інвестори розпустили відомий на Рівненщині футбольний клуб 

Клуб припиняє участь у змаганнях аматорської ліги

Футбольний клуб «ОДЕК» (Оржів) припиняє участь у всіх змаганнях аматорського рівня. Таке рішення ухвалили власники та інвестори клубу. Про це повідомляють на офіційному сайті клубу.

 - Віднині Оржів та ФК «ОДЕК» буде представлений лише командою у Чемпіонаті області серед ветеранів старше 35 років.

 

Керівництвом ТОВ «ОДЕК-Україна» прийняте рішення більшу увагу приділяти та фінансувати інші соціальні та благодійні проєкти для покращення добробуту населення в межах територіальної громади. Керівники підприємства зустрілися з командою.

 

Подякували усім гравцям, тренерам та адміністрації за співпрацю, вручили завойовані нагороди та побажали подальшого успішного продовження футбольної кар’єри. Усі футболісти отримали статус вільних агентів, - йдеться у повідомленні.

За двадцять років ФК «ОДЕК» здобув майже сотню трофеїв в офіційних змаганнях дорослих та юнацьких команд на Рівненщині та в Україні.  

До слова, «ОДЕК» був своєрідною «кузнею талантів» для РНК «Верес»: 2021 року «вовки» підписали довгостроковий контракт із вихованцем Оржева Миколою Гайдучиком, а наприкінці 2021 р. у команду U-19 народного клубу «Верес» на посаду тренера запросили Олега Шандрука.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень