«Верес» не має де тренуватись. База у Рівному так і не готова?

Поле пусте (с)

Рівненський «Верес» уже кілька днів тренується у Туреччині. Повернутися зі зборів команда Юрія Вірта попередньо має 19 лютого, а перший матч червоно-чорних запланований у Полтаві на 27 лютого проти «Ворскли». 

Іван Надєїн
Іван Надєїн

Торік президент рівненського клубу Іван Надєїн висловив сподівання, що тренуватись команда після Туреччини буде на першому полі майбутньої бази. Але, на полі ще нічого не готово.

- Погода дещо вплинула на процес будівництва футбольних полів на базі.

 

В нас був план, що після повернення з Туреччини команда вже тренуватиметься на власному полі.

 

Зараз є ймовірність, що до виїзних матчів VBbet ліги проти «Ворскли» та «Минаю» ми готуватимемося в гостях у наших суперників.

 

Підкреслю - є така ймовірність, - передає слова президента офіційний сайт рівнян.

Попередньої зими рівняни тренувалися на полях академії винниківського «Руху». Втім цьогоріч підуть трішки іншим шляхом. У клубі розглядають кілька варіантів. Остаточний затвердять пізніше. 

- Розглядаємо різні варіанти. Це точно не Рівне, але, де будемо, ще не вирішили. Можливо, команда взагалі повернеться за день до гри з «Ворсклою».

 

Тобто можемо продовжити збори у Туреччині, прилетимо у Харків і поїдемо у Полтаву, а уже звідти вирушимо в Ужгород, готуватися до гри з «Минаєм».

 

Або залишимося у Полтаві, і перед грою поїдемо в Ужгород, - розповів телеканалу ITV media group генеральний директор «Вереса» Антон Назарук. 

Нагадаємо, роботи над будівництвом бази розпочалося наприкінці серпня 2021 року. 

Загалом, згідно з проєктом, на цій території «Верес» будуватиме тренувальну базу з трьома повнорозмірними полями, адмінкорпусом, мініготелем для проживання, відновлення та реабілітації футболістів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень