Відпочинок-2019 на Білому озері на Рівненщині: ціни та умови (ФОТО)

Біле озеро у селі Рудка Володимирецького району залишається найпринаднішою для відпочивальників водоймою області

База відпочинку Рівненської АЕС "Біле озеро"

 

Директор бази Ярослав Устимчик розповів, що у них поріваняно з минулим роком ціни зросли орієнтовно на 10%, і пояснив чому:

Це тому, що ми зробили ремонт у будиночках загалом на 120 місць із заміною меблів та постільної білизни. А ще відремонтували один загальний санвузол, медпункт та ізолятор.

 

У нас є чотири типи будиночків залежно від комфорту у них. Проживання у найдешевшому будиночку - 4 типу - коштує  195 гривень за добу, у найдорожчому - 1 типу - 250 гривень. Вартість триразового харчування - 206 гривень на день. 

Стоянка для авто на базі коштує 25 грн за добу. Прокат катамарана чи човна - 20 грн за годину, шезлонга - 5 грн. Майже щовихідних на базі обіцяють організовувати шоу з аніматорами, свята, фестивалі. 

База відпочинку «Холодок»

 

Керівник бази Андрій Соколовський розповів:

Ціни на проживання не змінилися: такі ж, як і торік. Стало більше будиночків. Розширився перелік обладнання для прокату. З'явилися чотиримісні катамарани, сапборди (дошки для катання на воді), байдарки, прогулянковий човен. Також з'явився  у нас розважальний центр: атракціони, батути, дитяча кімната

Нагадаємо, що "Холодок" пропонував торік 1-2-кімнатні будиночки на 3-6 і більше людей.

Менший будиночок за ціною від 1000 грн за добу, більший - дввокімнатний - за 1500 грн за за добу. Це орієнтовно від 250 гривень з людини за добу. У цю вартість входили й альтанки над озером. 

 

З умов у будиночках - душові кабінки, умивальники, туалети, чайник, холодильник, кондиціонер, телевізор, в дорожчих будиночках - інтернет. 

З розваг – дискотека у вихідні, надувні гірки для дітей, катамарани, тир. На території бази діють магазини, кафе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень