ТОП-5 настільних ігор у дорогу

Щоб подорож у відпустку була веселою дорослим й дітям

Подорож на відпочинок часом може бути тривалою. Затримки авіарейсів, черги на кордоні та навіть 8 годин в автомобілі до Одеського узбережжя не найпростіші випробування не тільки для дітей, але й для дорослих. Тож не смартфонами єдиними!


Ми підготували підбірку ігор, з якими у дорозі буде веселіше.



1. Головоломка Кільця Bon Voyage Eureka 3D Puzzle.

З однієї назви цих кілець на шнурівці стає зрозуміло, що ця штука саме для подорожей і підходить для людей будь якого віку.


Для вирішення логічної задачки необхідно пересувати окремі елементи, щоб повернути їх у вихідне положення. Легка і компактна іграшка, не займатиме багато місця в багажі, тому її завжди можна захопити з собою, щоб не нудьгувати в дорозі. Вона виготовлена з різно текстурних, нетоксичних матеріалів. 


Гра прекрасно впливає на психоемоційний стан, знімає стрес, позбавляє від негативних переживань, а також допомагає в розвитку логічного мислення, дрібної моторики й сенсорики. Залежно від кількості елементів на шнурівочці, змінюється вартість такого анти стресу.

Вартість становить від 175 грн до 270 грн.

2. Настільна гра Smart Games IQ Профі. Це логічна гра на одного гравця який за допомогою кольорових кульок (вони частково з’єднані між собою, тож не розлетяться у хвилину, як здається) може виконувати усі 120 завдань, або докладаючи фантазію придумувати власні. Крім того можна будувати навіть 3D фігури.

Завдання які входять у набір мають різний рівень складності, тож підходить для дітей від 6 років і дорослих. Гра знаходиться у зручному футлярі який не займає багато місця.

Коштує близько 250 грн

3. Настільна гра Доббл/Twins/Дуплет.

Хоча у цієї гри, крім згаданих трьох назв є й інші варіації. Можна сказати, що назва, як і вартість гри змінюється залежно від виробника. Це настільки проста і весела гра, що вона підкорила серця дорослих і дітей одночасно! Азарт і емоції неймовірні.

У комплекті 55 карток, кожна з них унікальна, втім обов’язково має один (увага, тільки один!) малюнок з будь-якою карткою з колоди. Саме на тому, щоб знайти однакові зображення і побудована гра. Підходить для компаній від 2 до 8 осіб.

Картки знаходяться у невеличкій металевій коробочці, яку зручно брати з собою у дорогу. Також є інструкція з різними варіаціями гри.

Коштує від 160 до 400 грн.


4. Настільна гра Alias, дорожня версія.

Цілком ймовірно, що ця гра і не потребує додаткового представлення, адже вона популярна у всьому світі. Має безліч інтерпретацій для дітей, окремо для дорослих, для вечірок і навіть компаній, де чоловіки й жінки готові протистояти один одному. Кожна з цих серій має свою компактну, дорожню версію.

Гра полягає у змаганні команд між собою, участь у грі можне брати одночасно від 4 до 12 осіб. Гравці повинні пояснити слово, фактично його не називаючи, але використовуючи синоніми чи навіть протилежні звуки. За 1 хвилину потрібно пояснити якомога більше слів.

У набір дорожньої версії гри входять картки з завданнями, блокнот з кількістю балів, який заповнюють кравці, пісочний годинник і навіть олівець. Ця гра уже має адаптований український переклад.

Вартість дорожньої версії складає близько 280 грн.


5. Настільна гра Activity Travel – ще один бестселер уже впродовж останніх 10 років.

Супер гра для веселих компаній, від 12 років і старших. Activity також має кілька версій. На сьогодні уже випускають україномовні версії, з хорошим адаптованим перекладом.

У компактній версії «Activity» немає ігрового поля, як у великих наборах. Набір містить 55 карток і 330 різноманітних тем. Яке саме завдання буде виконувати команда – визначає унікальний кубик. На його гранях зазначено літери. Так наприклад Z - Малювання, Е — Пояснення і D - Пантоміма.

Кількість зароблених балів визначається за кількістю карт, які залишилися у команди, що правильно виконала завдання. Усі завдання необхідно виконати за 1 хвилину, тож у набір входить і пісочний годинник.

Компактна версія гри коштує близько 250 гривень.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень