Кафе у Рівному претендує на престижну ресторанну премію

«Пальмову гілку 2019» можуть присудити новому закладу у центрі міста

Престижна ресторанна премія дісталася і до Рівного. Ми вирішили розповісти вам про цей заклад (без реклами) , бо рівняни повинні знати своїх героїв, які роблять місто відомим в Україні. 

І не тільки.

Премія «Пальмова Гілка» за кращу ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka).

 

За статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу. Історія української «Пальмової Гілки» починається з 2016 року.

Як йдеться на сайті премії — відбір учасників конкурсу в long list відбувається за допомогою анкетування. Кількість номінантів в long list не обмежена, а от уже у short list фіналістів відбирали фахівці LCU і запрошена експертна рада.

У список фіналістів потрапили 12 закладів харчування, які експерти вважають найсильнішими.

Саме у цей список фіналістів і потрапив рівненський заклад «Мила, це я», що у Рівному на вулиці Пересопницькій, 3.

 

Щоб зорієнтуватися, підказуємо – це поворот з вулиці Симона Петлюри до драмтеатру.

Видання bit.ua про кафе у Рівному пише:


Міське кафе, в якому на восьми квадратних метрах готують цукерки і морозиво, печуть піту та англійські мафіни, катають локшину і варять на пару булочки для бао.

В меню – страви великих міст світу. Тайський суп том-ям, курячий бульйон з китайськими пельменями, японський рамен, американські панкейки, а також бао-сендвічі, курча карі, салати з м’ясом, рибою та морепродуктами, фалафель, хумус, піта, котлета по-київськи, паштет з курячої печінки та багато-багато іншого.

Трьох переможців визначать на церемонії «Пальмової Гілки» самі учасники церемонії, представники ресторанної індустрії, постачальники, журналісти. Це відбудеться уже наступного тижня, 15 травня.

На церемонії загалу будуть представлені всі 12 концепцій. Демонстрація буде відбуватися на сцені, де буде представлено відеосюжет про кожен заклад, а також власник дасть відповіді на три запитання ведучих.

Після цього всі присутні на церемонії отримають аркуші для голосування, де будуть перераховані всі 12 номінантів. Потрібно буде поставити біля концепцій — фаворитів цифри. Одиниця означатиме «Золота Пальмова Гілка», двійка – «Срібна» і трійка – «Бронзова». Відбудеться підрахунок голосів і за його підсумком будуть оголошені переможці.


Заклад-переможець у жовтні 2019 року представлятиме Україну на міжнародній премії «Пальмова гілка 2019».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень