Як воно літати з Рівненського аеропорту: враження

Ними діляться рівняни

Про враження від польотів з Рівненського аеропорту пишуть у Фейсбуку. Ми зібрали деякі з них:

Людмила Кунах Ми літали у квітні. Літак затримали лише на годинку і ми про це знали за день до вильоту. Ніяких форс- мажорів не було.Через 3,5 год були в Шармі. Лишились задоволені. В аеропорту все швиденько пройшли.

Ферар Ольга Летіли і туди, і назад. Все вчасно, швидко і приємно. Працівники усміхнені. Швиденько все роблять. Нема метушні. Рекомендую. Абсолютно нормальний літак. Сиділи комфортно, сидіння шкіряні. Не люкс із люксу, але врахуйте яка вартість самого перельоту, якщо путівки є навіть за 200 доларів на тиждень.

Ksenia Matushevska Ми літали в Туреччину, то позитивні враження. Значно менше метушні, ніж з Борисполя летіти.

Катя Лідавець Ми летіли з дитиною. Все супер. Набагато краще, як з Борисполя. Тут сів і вийшов в Єгипті. А так поки доїдеш, кусок дороги.

Tatiana Lipianina Пeршим рeйсом літала 22.03 трохи паспортний контроль затягнули, а так - нормально. Єдинe- літакам авіакомпаніі "Буковина" більшe 30 років. То хто боїться- лeтіть з Києва, бо у нас заклинило пeрeдній вихід, виходили чeрeз хвіст.

Nataly Nataly Ми літали, нормально, як будь-який переліт

Lilia Demshyk Nataly Nataly ну не кажи... В цьому Дункані більш трясе, як у Боінгу.

Svitlana Kornilenko Ми летіли на Пасху. Ціна з Борисполя була дорожча. Літак нормальний. Реєстрація вся на папірцях

Маша Гучинська З маленькими дітьми саме враз. Я б, навіть, сказала дуже навіть комфортно. Швидко пройшли контроль. Сіли в такий собі невеличкий літак і приземлились через 4 год. А назад, по-моєму, ще швидше тривав політ.

Игорь Михалич Втрачаєш дні. З Рівного в 13год вже день рахують.

Мироська Нетецька Летіли. Все пройшло добре.

Vita Skorovarova Літала недавно з сином в Шарм: повний літак дітей і пенсіонерів. Переліт - супер, нічим не відрізняється від вильоту з Києва. Єдине: з дому до аеропорту 25 хв їзди. Літала з сином, просто все супер!!! Попробуйте з малим з сумками, з пляшечками і памперсами спочатку на Київ, потім Бориспіль, потім ще чекати довго і нудно .... однозначно , з рідного міста з дітьми круто!!!!!

Tatiana Lipianina по ціні квитка - пeрeплатили однозначно, з Києва довшe, алe дeшeвшe по ціні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень