Відомо, чи будуть одружуватися рівняни 31 грудня

Більшість пар у нашому місті дотримуються церковного календаря й у піст весілля не грають

Цього тижня у Рівненському РАЦСі відбудуться останні цього року реєстрації одружень. Хоч їх і не багато, та все ж будуть. За астрологічним календарем одружуватися 31 грудня 2016 року - добра прикмета, адже зірки кажуть, у цей день ви не тільки станете подружжям, але й знайдете вірного друга на все життя.

Щоправда, таких сміливців, які б одружилися 31 грудня у Рівному, не знайшлося, розповідає начальник Рівненського відділу реєстрації актів цивільного стану Галина Давидюк:

Ні, ні, таких не буде. Якась пара одна хотіла, але думали-думали і передумали. Вирішили 30-го числа одружитися. 30 чила у нас є кілька весіль. По-перше ж піст, не забуваймо, тому у нас небагато реєстрацій. Після Різдва, звичайно, будуть трішки жвавіше одружуватися, а після Водохреща - ще більше. Та все ж, максимум одружень у нас припадає на серпень-вересень.    

Взагалі, 2016 рік високосний, і вже за багаторічними спостереженнями Галина Давидюк каже, що у такі роки одружень у Рівному менше. Так і цього року у Рівному одружилось близько 1800 пар, а це на 150 пар менше, ніж у 2015-му. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень