Рівняни не відмовляються від традиційних листів

У Рівненській дирекції "Укрпошти" розповіли про нинішню ситуацію щодо поштових відправлень

Рівняни і жителі області попри доступність сучасних технологій не відмовляються від традиційних листів. Зокрема, як розповів нам заступник директора рівненської дирекції «Укрпошти» Віталій Мисько напередодні свят зростає кількість усіх видів відправлень, таких як листи, листівки та бандеролі:

Поштових відправлень, як правило, напередодні дня святого Миколая та Нового Року у нас збільшується, листівок, посилок, бандеролей. Це однозначно. Ціни у нас найнижчі, через нас відправляють як юридичні, так і фізичні особи, і у нас найбільша мережа, - каже Віталій Мисько.

За словами Віталія Миська, значною мірою цього року зросла і кількість посилок, отриманих з Китаю, адже рівняни дедалі більше замовлень здійснюють у китайських інтернет-магазинах. Загалом, підсумовуючи діяльність рівненської дирекції «Укрпошти», Віталій Мисько відзначив, що 2016 рік був вдалим і з усіма завданнями його підлеглим вдалося впоратися.

До слова, у новорічний період в "Укрпошті" у Рівному 1 січня буде вихідним, 2 січня працюватиме центральне відділення з 9:00 до 15:00 години, а 8 та 9 січня уся пошта працюватиме у звичайному режимі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень