Відомо, яких овочів у Рівному бракуватиме взимку

Та чи подорожчає борщовий набір нового врожаю

Овочів борщового набору на Рівненщині буде вдосталь. Певний дефіцит очікують хіба що на цибулю, адже основним виробником і постачальником є південні регіони України, і через окупацію вивезти новий врожай до західних областей не вдається, пояснює голова асоціації фермерів Рівненщини Андрій Кузьмич.

За його слова фермери Херсонщини чекають на деокупацію, й готові задовольнити попит в інших областях. Щодо картоплі, то на Рівненщині аграрії задоволені цьогорічним врожаєм, каже Андрій Кузьмич:

Досить гарні показники по картоплі. Ціна плюс/мінус буде на позначках минулого року. Ну, можливо, зважаючи на загальну інфляцію, буде на гривню дорожче. Але картоплі у нас вдосталь.

Цими днями дещо впала ціна на капусту, яка трималася на високому рівні весь сезон. А от вартість моркви поки що тримається на доволі високому рівні. Фахівці пояснюють що наразі реалізують молоду й середню моркву. А повноцінний врожай, ще фактично у землі, на полях, адже її збір ще не почався.

Достатньо буде в області й буряку. Фермери цього року зробили ставку не на технічні культури, а більше сіяли гречку, пшеницю та займалися овочами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень