Що зробити, щоб огірки плодоносили навіть у дощову погоду

І тим паче у прохолодні дні

У серпні вночі вже стає набагато прохолодніше. Для багатьох рослин це становить небезпеку, як і часті тумани у цей період. Через перепади температур у культурних рослин пригальмовуються процеси росту, тому багато дачників намагаються використовувати нехитрі прийоми, які дозволяють продовжити плодоношення огірків і допомогти рослинам пережити погодні зміни

Огірки – це теплолюбна культура, яка дуже гостро реагує на зниження температури. В один день на рослині може бути багато квіток і маленьких зав’язей, а вже наступного ви побачите їх на землі…

Щоби такого не сталося, огіркам треба допомогти із поповненням сил. Чудово підійде підживлення у формі «зеленого добрива».

 

Ця підгодівля дозволить ґрунту прогрітися, що вбереже огірки від перших нічних холодів.

Поливати таким добривом огірки можна практично щодня. Для цього треба створити розбавлений настій трави у співвідношенні 1:5.

Якщо у вас немає зеленої бродилки, можна використовувати цукор. Для цього 100 г цукру розводять у 5 л води. Таким розчином огірки підгодовують 1 раз в 3 дні (тобто двічі на тиждень).

Також запобігти охолодженню огірків можна за допомогою укриття їх на ніч спанбондом.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень