Трюки з мікрохвильовкою, які роблять досвідчені господині

У ній можна не лише готувати та розігрівати їжу

Мікрохвильова піч – побутова техніка, навколо якої й досі є купа міфів. Вчені давно сказали, що розігрівати їжу у ній безпечно і вона не впливає на ДНК людини.

Тож досвідчені господині використовують мікрохвильовку не тільки для розігріву їжі, а й знають деякі хитрощі.

Наклейки

За допомогою мікрохвильовки можна легко відклеїти марку від конверта. Конверт необхідно намочити й покласти в мікрохвильовку на 20 секунд. Тоді марка легко зніметься. Так можна робити й з іншими наклейками. Наприклад, вони часто є на новому посуді.

Бланшування

Часто нам потрібно зняти шкірку з фруктів або овочів. Візьміть, наприклад, помідор і зробіть у ньому розрізи навхрест. Покладіть у мікрохвильовку на 2 хвилини на середню потужність і шкірка відійде дуже легко.

Стерилізація

У мікрохвильовці можна простерилізувати банки та інші предмети. Поставте чисті банки у мікрохвильовку на 3 хв на максимальну потужність і вони будуть придатними для консервації.

Реабілітація

Якщо ваші спеції вже втратили свій аромат, ситуацію також виправить мікрохвильовка. Прогрійте їх 5 секунд на максимальній потужності й вони знову розкриють свій аромат.

Сльозовиділення

Майже всі люди під час нарізання цибулі гірко плачуть. Аби цього не було, вам у пригоді стане мікрохвильовка. Зріжте з цибулі «хвостики» і покладіть на 30 секунд у пічку. Після охолодження овоч можна починати шинкувати.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень