Друг очільника ОДА планує зайнятися фермерством на Рівненщині (ФОТО)

Виявляється, зірка кулінарного шоу - товариш Коваля

Кухар-новатор Євген Клопотенко планує зайнятися фермерством і вирощувати овочі та зелень. В одному з телешоу Клопотенко був обурений тим, що взимку в Україні немає власної зелені – лише імпортна, переважно з Італії. Тож планує створити підприємство, аби по-новому почати вирощувати аграрну продукцію. Про це ми писали тут:

Зіркового шефа Клопотенка «потягнуло» до землі: планує відкрити ферму... на Рівненщині?

Земельну ділянку під таку ідею Євген Клопотенко планує орендувати на Рівненщині, де очільником є його друг – Віталій Коваль.

Виявляється, вони дружать зі студентських років.

Конкретну ділянку під майбутній агробізнес і що саме будуть вирощувати на фермі - поки не називають. Відомо, що Віталій Коваль допоміг знайти господарство з теплицями. Для цього Євген Клопотенко вже кілька разів відвідав Рівненщину, повідомив у коментарі для Рівне Вечірнє Віталій Коваль:

— Євген в черговий раз приїхав на Рівненщину... Ми йому показали безкраї простори, він високо оцінює потенціал і хоче саме на Рівненщині відкрити ферму.

 

Поки що місце не визначено, але точно енергетика, земля і атмосфера Рівненщини йому дуже подобається і він хоче започаткувати власний бізнес з вирощування. Ідея в тому, щоб вирощувати натуральні продукти і повністю продовжити лінійку в ресторанах, на ринку, щоб це був наш український продукт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень